Se vores services

Sådan arbejder vi

Har du et projekt, som ikke passer ind i en af kategorierne herunder? Så tøv ikke med at tage kontakt til os – vi finder en løsning, der passer bedst til dig.
Vi arbejder med simple processer, der virker hver gang. Hos AI Rengøring ApS udbyder vi en lang række af forskellige rengøringsservices, der hver især er tilpasset specifikke rengøringsopgaver. Vi giver dig nu et indblik i, hvordan det er at arbejde med os.

1. Aftale

Vi tager kontakt og indgår en aftale om opgavens rammer og indhold – uanset om det er en enkeltstående rengøring eller en kontinuerlig samarbejdsaftale.

2. Vælg tid og sted

Du vælger selv hvor og hvornår vi skal komme – og vi giver dig selvfølgelig et estimat på hvor lang tid vi skal bruge på opgaven.

3. Rengøring

Mens du er optaget med hverdagens forpligtelser, foretager vores dygtige medarbejdere et professionelt og grundigt stykke rengøringsarbejde med miljø- og allergivenlige rengøringsmidler.

4. Nyd et skinnende resultat

Når vi er færdige, kan du nyde resultatet af vores arbejde, som blot venter på at byde dig velkommen tilbage.

Privatrengøring

Oplever du en hverdag, hvor du kommer træt hjem fra arbejdet til en bolig, der bare kræver endnu mere af dig?

Forestil dig et boost af energi og overskud, når du kommer hjem til skinnende og nyvaskede gulve, blanke overflader og rengjorte møbler.

Dette kan AI’s privatrengøring gøre for dig. Du får mere overskud, energi og ekstra tid til det vigtige i en hverdag, der i forvejen kræver nok af dig.

Vi kommer, når det passer ind i din kalender og klarer alle de rengøringsopgaver, som du ønsker, at vi skal tage os af.

Erhvervsrengøring

Et arbejdsmiljø, der ikke er rent, er et arbejdsmiljø, der stjæler medarbejdernes opmærksomhed og fokus. Det forringede indeklima kan påvirke helbredet blandt kollegerne.

Med professionel erhvervsrengøring fra AI, forvandler I arbejdspladsen til et sted, der fremmer effektivitet og fokus på jeres kerneopgaver. I får færre sygedage, gladere medarbejdere og en arbejdsplads, der er en fornøjelse at møde ind til.

Trappevask

Opgangen og trapperne er et område med stor trafik og kræver netop derfor en kærlig hånd.

Med AI Rengørings professionelle trappevask, får I rene, friske og indbydende opgange, der byder beboere og gæster velkomne fra det øjeblik, de træder ind i opgangen.

Vinduesvask

Vinduer med pletter, kalkaflejringer og striber, blokerer ikke bare for udsynet og lysindfaldet, men trækker også fra det overordnede indtryk af boligen.

Med professionel vinduesvask fra AI Rengøring, får I pletfrie og spejlblanke vinduer uden striber – ja, faktisk får I vinduer, I slet ikke vil lægge mærke til.

Oplev forskellen, mærk sommersolens varme og nyd det frie udsyn på ny.

Institutioner

Beskidte institutioner giver ophav til syge børn, beboere og medarbejdere – og et dårligt indeklima.

Vi kommer problemerne i forkøbet med professionel rengøring af institutioner. Vi kommer, når det passer ind i institutionens åbningstider eller daglige rutiner og tager fat på rengøringen oppefra og ned. På denne måde kan I holde fokus på hverdagslivet og de daglige aktiviteter i institutionen.

Klinikker

Klinikkens kunder forventer at møde op til en ren og pæn klinik. Hvis det ikke er tilfældet, så koster det på kunderelationerne – og på bundlinjen.

Vi tager hånd om rengøringen af alle typer klinikker. Vi bruger udelukkende miljø- og allergivenlige rengøringsmidler i arbejdet, så klinikken holdes fri for unødvendige kemikalier.

Byd alle jeres kunder velkomne med en ren klinik, der får dem til at føle sig i gode omgivelser allerede i venteværelset.

Hovedrengøring

Står du midt i en flytning? Eller trænger hjemmet blot til en ekstra grundig rengøring, der når helt ud i alle hjemmets afkroge? Så bør du overveje en hovedrengøring.

Med vores hovedrengøring får du den grundigste form for rengøring af hjemmet. Gulve, vægge, loft, inventar, møbler, vinduer, overflader – det hele rengøres i bund, så alt står som var det skinnende nyt.